N-VA Anzegem verwelkomt 25000ste lid N-VA

Op 27 oktober 2011

Gisteren verwelkomde de N-VA haar vijfentwintigduizendste lid. De 37-jarige zelfstandig verpleegster Nathalie Vanoutryve uit Anzegem kreeg op de ledenactiviteit van de afdeling haar eerste lidkaart, een grote bos bloemen en een cadeaubon uit handen van West-Vlaams N-VA-Kamerlid Bert Maertens. Met iets meer dan duizend nieuwe leden per maand, stijgt het ledenaantal van de N-VA in snel tempo.

Logische keuze voor de N-VA

Nathalie was nooit eerder lid van een politieke partij, maar vindt haar keuze voor de N-VA de enige logische: “In mijn familie is er al lang een Vlaams tintje. De recente afloop van de regeringsonderhandelingen gaf me het laatste duwtje dat ik nodig had om me politiek te engageren. De N-VA doet wél nog op een eerlijke en consequente manier aan politiek. Dat vind ik ook terug bij de mensen van N-VA Anzegem. Ik wil me daarom met de N-VA voluit inzetten voor mijn gemeente.”

N-VA Anzegem in de lift

Dat het vijfentwintigduizendste lid uit Anzegem komt, is een leuke opsteker voor de afdeling”, aldus West-Vlaams Kamerlid Bert Maertens: “De mensen van N-VA Anzegem zijn goed bezig. Begin 2011 werd het bestuur stevig uitgebreid en verjongd en het ledenaantal zit in de lift. Vorige maand kondigde de afdeling nog aan volgend jaar op eigen kracht naar de gemeenteraadsverkiezingen te gaan, een duidelijke en rechtlijnige keuze.”

West-Vlaamse verankering

Het verhaal van N-VA Anzegem staat volgens Bert Maertens symbool voor de ganse provincie: “In heel West-Vlaanderen slaan N-VA-leden de hand aan de ploeg. Nieuwe afdelingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Elke dag sluiten mensen zich aan die zich willen inzetten voor hun gemeente. Dit jaar steeg het aantal leden met 60 procent. De N-VA zal er staan bij de gemeenteraadsverkiezingen  van volgend jaar en zich ook in West-Vlaanderen stevig lokaal verankeren.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is